fbpx

Последвай ни във Facebook и Instagram! 💙

0

Често задавани въпроси за PetFriendly.bg

въпроси и отговори

За Потребители:

PetFriendly.bg е първата българска платформа, създадена специално за собствениците на домашни любимци, където може да откриете хотели, къщи за гости и други места за вашата следваща почивка, която да споделите с вашия най-добър приятел.

„Pet friendly“ означава, че дадено място за настаняване, почивка или обществена зона разрешава и е подходящо за домашни любимци, обикновено кучета и котки. Все пак, pet friendly местата, които ще намерите тук биха могли да приемат определен тип домашни любимци, както и да имат условия за размера или килограмите им. Всичко това е включено към информацията за всяко място за настаняване, налично в нашия сайт.

Ако имате хотел, къща за гости или друго място за настаняване, където домашните любимци за добре дошли, не губете време, а станете част от PetFriendly.bg!

Попълнете формата за регистрация в страница “Присъедини се”, а ние ще се свържем с вас с потвърждение в най-кратки срокове.

Бихте могли да направите резервация в избрания от вас хотел или къща за гости, чрез бутона “Резервирай” в страницата с информация на всяко от местата за настаняване, налични на нашия сайт. Ще бъдете пренасочени към Booking.com – наш партньор, който покрива частта с онлайн резервациите, или към сайт на хотел, който предлага онлайн резервации.

Платформата на PetFriendly.bg е създадена за хората, които притежават домашни любимци и обичат да пътуват и почиват с тях. Тук бихте могли бързо и лесно да откриете подходящото място, където да отседнете с вашия косматко и ясно да разберете условията за неговия прием.

В PetFriendly.bg ще откриете само хотели, които допускат домашни любимци и бързо и лесно ще разберете ясните условия за това. Край на безкрайното търсене, обаждания и писане на имейли за запитвания, свързани с условията за допускане на домашни любимци – тук ние сме свършили това вместо вас и ще ви предоставим пълните и ясни правила на всеки хотел или къща за гости.

Всеки хотел или къща за гости има собствени индивидуални правила и условия за прием на домашни любимци. Това означава, че някъде могат да се приемат само определен тип любимци, в определени размери или килограми, както и да се имат в предвид и други фактори. Събрали сме цялата необходима информация, от която се нуждаете, свързана с приема на домашен любимец и бихте могли да я откриете в информацията към всеки хотел.

Чрез търсачката на началната страница бихте могли да търсите по име на мястото за настаняване или по локация като напишете, това което търсите на кирилица. В страница “Хотели” бихте могли да използвате отново полето за търсене, както и да настроите филтрите, спрямо тип на настаняването, регион, тип почивка, удобства, цени и разбира се – условия за домашни любимци. По този начин ще можете да видите само места за настаняване, които отговарят на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Имайте предвид, че ние тепърва стартираме и с времето ще разширяваме постепенно нашия обхват, така че непрекъснато ще включваме нови Pet Friendly дестинации и места за почивка, където вашия домашен любимец ще е добре дошъл.

Бихте могли да видите всички Pet Friendly дестинации в България, в които имаме регистрирани места за настаняване в страница “Дестинации”.

Имайте предвид, че ние тепърва стартираме и с времето ще разширяваме постепенно нашия обхват, така че непрекъснато ще включваме нови Pet Friendly дестинации и места за почивка, където вашия домашен любимец ще е добре дошъл.

Да, за момента в платформата ни може да откриете само места за почивка, които се намират на територията на нашата държава. Това обаче не бива да ви обезкуражава! В България има невероятни кътчета, които си струва да се посетят, а какво по-хубаво, ако може да го направите с вашето космато приятелче. Освен Pet Friendly места, където да отседнете, тук ще ви споделяме и много интересни маршрути и забележителности, които да разгледате с вашия домашен любимец и ще ви вдъхновим с нови идеи за пътувания в нашата прекрасна държава.

От условия за размери и килограми, до включени такси, вие ще можете да намерите абсолютно всичко, от което се нуждаете в информацията за всеки хотел или къща за гости на. Кажете “сбогом” на безкрайното търсене, обаждания и запитвания, за да разберете къде вашия домашен любимец ще бъде допуснат и колко ще ви струва това. Ние сме направили това вместо вас и ви предоставяме пълните и ясни условия на всяко от местата за настаняване, включено в нашата платформа.

За да направим търсенето още по-лесно и бързо за вас, сме включили опцията за филтриране на места за почивка, според условията, които имат за домашни любимци. Така може да разглеждате само места, които биха допуснали вашето приятелче, според неговия размер, както и може да избирате места, спрямо цената за престоя му. Всичко това може да направите в страница “Хотели”.

Възможно е. Добре разбираме, че нашите домашни любимци са част от семействата ни, но въпреки това, оставяме правото на всеки хотел или друго място за настаняване да определи своите индивидуални условия за прием на домашни любимци. Някои хотели изискват заплащане за престой, депозити или други такси за прием на домашни любимци, но има хотели, които приемат любимци от всякакъв тип, без необходимо допълнително заплащане. Всичко това ще може да намерите към информацията за всяко място за настаняване, налично в PetFriendly.bg, както и ще можете да търсите места, спрямо вашите предпочитания или такса, която сте склонни да заплатите, за да вземете вашия домашен любимец на почивка с вас.

За да подсигурим ясните условия, ние подробно сме проучили всички фактори и политики на всеки хотел/къща за гости при неговата регистрация. По този начин се гарантира истинността на информацията, налична в PetFriendly.bg. А, за да поддържаме всички условия актуални, всеки месец се свързваме с всяко от местата за настаняване в нашия уеб сайт, за да се уверим, че правилата за прием не са се променили.

В страницата с информация за всяко от местата за настаняване в платформата на PetFriendly.bg може да откриете данните за контакти със съответния хотел/къща за гости, като телефон, имейл и линкове към социални мрежи, ако съществуват такива. Така по всяко време бихте могли да се свържете с тях, за да разберете това, от което се нуждаете.

Все пак, ако смятате, че бихме могли да станем по-добри като добавим някаква специфична информация, която не е налична в нашия уебсайт на този етап, не се колебайте да се свържете с нас с препоръка!

Не, вие не дължите никаква комисионна към PetFriendly.bg!

Все пак, няма да крием, че партньорите ни от Booking.com, както и хотелите, които имат решение за онлайн резервации, споделят с нас част от тяхната комисионна, при всяка резервация, която е направена чрез натискане на бутона “Резервирай” в нашия сайт. Това е единствения начин ние да успяваме да поддържаме и развиваме PetFriendly.bg, без такси към потребители или хотели/къщи за гости. Чрез резервиране на почивка през нашия сайт след натискане на бутона “Резервирай”, вие ни помагате изключително много, за което ви благодарим!

Абсолютно! Ако сте посещавали място за почивка с вашия домашен любимец и сте останали доволни, то не се колебайте да го споделите с нас, за да го направим достъпно до всички собственици, които искат да отидат на почивка със своя най-добър приятел, където той ще е добре дошъл. Попълнете формата тук, за да ни изпратите своите предложения за Pet Friendly места.

За Хотели:

Ако имате хотел, къща за гости или друго място за настаняване, където домашните любимци за добре дошли, не губете време, а станете част от PetFriendly.bg!

Попълнете формата за регистрация в страница по-горе, а ние ще се свържем с вас с потвърждение в най-кратки срокове.

В повечето случаи – не. Платфромата на PetFriendly.bg си парнира с Booking.com и не взима директна комисионна от резервациите, направени през сайта ни. Все пак, ако вашият сайт предлага функционалност за онлайн резервации и бихте искали те да се случват при вас, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим специални условия за партньорство.

Има редица предимства и бонуси, които вървят ръка за ръка с това да бъдете част от платформата на PetFriendly.bg. Ето ги и основните:

 • Още един канал, през който да достигате до потенциални посетители
 • Целеви маркетинг и реклама, което ще направи вашия бизнес по-разпознаваем
 • Повече резервации и положителни отзиви
 • Предимство пред други места за настаняване, приемащи домашни любимци, които не са регистрирани в нашата платформа и съответно често са с неясни условия и политики за прием.
 • Откриване пред нова ниша от клиенти и популяризиране сред общността на собствениците на домашни любимци (, което според статистиките е над 25% от семействата у нас).
 • Насочване на нови потребители към вашия уебсайт и социални медии с цел популяризиране и опознаване.
 • Възможност за много нови партньорства и колаборации.

Членството в PetFriendly.bg освен на вас, ще донесе и ползи за вашите гости и потенциални клиенти:

 • Бързо и лесно намиране на необходимата информация за вашия бизнес и политиките ви за настаняване с домашен любимец.
 • Полезна информация за pet friendly развлечения и забележителности в непосредствена близост до вашия хотел/къща за гости.
 • Спестяваме време на вашите гости, като премахваме необходимостта от допълнителни запитвания във връзка с условията за прием на домашни любимци.
 • Възможност за лесна, бърза или сигурна резервация чрез Booking.com или ваше дигитално решение за онлайн резервации.
 • Всичко това е напълно БЕЗПЛАТНО!

За съжеление, не.

За разлика от други платформи за търсене на хотели и места за почивка, PetFriendly.bg има тясно специализирана аудитория, а именно собствениците на домашни любимци. Главната ни цел е да направим процеса за планиране на почивка с домашен любимец възможно най-бърз, лесен и приятен и да създадем нова конкурента среда между хотелите в България. Друга наша цел е да популяризираме и развием Pet Friendly туризма у нас, като подтикнем повече туристически дестинации или такива за почивка да отворят вратите си за домашни любимци. Та, ако искате да бъдете част от нас – трябва и вие да сте “pet friendly”.

Не намираш отговорите, които търсиш?

стани част от petfriendly.bg

Ти си собственик на хотел или къща за гости, който приема домашни любимци?

Ще се радваме да станеш част от нас и Pet Friendly общността! 

най-новото от pet friendly блогът

Всичко за твоята почивка с домашен любимец

Pet Friendly дестинациите в България с минерални извори, както и в кои  Pet Friendly хотели с минерален басейн може да отседнете в вашите домашни любимци.
Повечето кучета обожават снега и могат да тичат, играят и гонят снежинки с часове. Все пак, не бива да подценяваме смразяващите температури и…
От PetFriendly.bg създадохме интерактивна карта с всички Pet Friendly плажове в България, за да можеш да отидеш с кучето си на плаж…
Ако планирате почивка с куче, знайте че не сте сами. Все повече семейства предпочитат да вземат домашните си любимци на…

Изпрати запитване за резервация в Често задавани въпроси:

* Попълването и изпращането на тази форма НЕ е резервация, а запитване за наличност за избраните от вас дати и брой гости. Екипът на Често задавани въпроси ще се свърже с вас възможно най-скоро и ще отговори на вашето запитване.