fbpx

Последвай ни във Facebook и Instagram! 💙

Pet Friendly платформата в България

за petfriendly.bg

кои сме ние?

С любов към пътуванията и домашните ни любимци.

Здравей! Аз съм Кремена и съм човекът, който стои зад идеята и реализацията на платформата PetFriendly.bg. 

Любовта към пътешествията и моите кучета – Чарли и Енди, ме подтикнаха да създам тази платформа, за да превърна търсенето и планирането на почивка с домашен любимец в лесно и приятно занимание, каквото трябва да бъде. 

Добре разбирам, че нашите домашни любимци са истинска част от семействата ни. Знам колко стресиращо може да се отрази, дори кратката раздяла, както на нас, така и на тях. Аз лично винаги съм предпочитала да ходя на почивка с кучетата ми и ако някъде те не са добре дошли, ние просто не ходим там.

Кремена Тодорова - Основател на PetFriendly.bg
Отиди на почивка с домашен любимец с PetFriendly.bg

защо го правим?

Планирай своята почивка с домашен любимец бързо и лесно!

Kато много от собствениците на домашни любимци, аз също съм прекарала дълги часове в търсене, разглеждане и сравняване на различни места за настаняване, където мога да отседнна с кучетата ми. Губила съм време в позвънявания към хотели или писане на имейли, за да разбера условията за прием на домашни любимци. В крайна сметка, цялото „преживяване“ около това да планирам почивка с домашен любимец става вместо приятно и лесно занимание, истински кошмар…

Именно заради това и създадох PetFriendly.bg – платформата, която ще те улесни в начинанието да планираш твоята почивка с домашен любимец. 

за petfriendly.bg

Нашата мисия и цели

Обиколи България с твоя най-добър приятел!

Популяризиране на България и българския туризъм

Тук ще намериш вдъхновение за следващо пътуване из красотите на България, както и идеи за разходки и маршрути в близост до местата за настаняване, от които се интересуваш.

Развиване и подкрепяне на pet friendly общността

Ние, с нашите приятели и партньори, заедно имаме за цел да подобрим живота, както на домашните любимци, така и на техните собствениците чрез иновативни решения на ежедневни проблеми.

Създаване на нова конкурентна ниша в сферата на туризма

Ние искаме да създадем нова конкурентна ниша в туризма в България и все повече места за настаняване да разбират и да се възползват от предимствата на това техния бизнес да е Pet Friendly.

Чарли - Вдъхновението на PetFriendly.bg

нашето вдъхновение

Запознай се с Чарли - пътешественика!

Чарли е най-голямото вдъхновение, което стои зад PetFriendly.bg! Той бе моето първо куче, което ме научи какво означава истинска и безусловна любов и приятелство. Чарли бе истински пътешественик и изследовател и заедно с него и Енди сме обиколили не малко прекрасни кътчета в нашата красива родина.

Чарли е вече звездичка на небето, но това не означава, че не е част от нашето семейство. Той все още ни съпровожда във всички приключения и ще бъде неизменна част от PetFriendly.bg.

Ти също ще го срещаш често тук, както и в нашите социални мрежи, където ще ти разказва за готини идеи за пътешествия и ще те вдъхновява да поемеш на ново приключение, заедно с твоя домашен любимец!

Дестинации за почивка с домашен любимец - Иконка

Множество дестинации и възможности за почивка.

Намери място за теб и твоя домашен любимец във всяка точка на страната - добавяме нови предложения всяка седмица!

Планиране на почивка с домашен любимец - Иконка

Бързо и лесно намиране на точното място.

Търси настанавяне според дестинация, тип почивка, удобства, условия за домашни любимци и цена на нощувка.

Ясни условия за прием на домашни любимци.

Разбери индивидуалните условия на всеки хотел без усилие! Oт позволените размери на домашния любимец, до колко ще ти струва.

Дестинации за почивка с домашен любимец - Иконка

Множество дестинации и възможности за почивка.

Намери място за теб и твоя домашен любимец във всяка точка на страната - добавяме нови предложения всяка седмица!

Планиране на почивка с домашен любимец - Иконка

Бързо и лесно намиране на точното място.

Търси настанавяне според дестинация, тип почивка, удобства, условия за домашни любимци и цена на нощувка.

Ясни условия за прием на домашни любимци.

Разбери индивидуалните условия на всеки хотел без усилие! Oт позволените размери на домашния любимец, до цената за целия престой.

стани част от petfriendly.bg

Ти си собственик на хотел или къща за гости, който приема домашни любимци?

Ще се радваме да станеш част от нас и Pet Friendly общността!

най-новото от pet friendly блога

Всичко за твоята почивка с домашен любимец

Pet Friendly дестинациите в България с минерални извори, както и в кои  Pet Friendly хотели с минерален басейн може да отседнете в вашите домашни любимци.
Повечето кучета обожават снега и могат да тичат, играят и гонят снежинки с часове. Все пак, не бива да подценяваме смразяващите температури и…
От PetFriendly.bg създадохме интерактивна карта с всички Pet Friendly плажове в България, за да можеш да отидеш с кучето си на плаж…
Ако планирате почивка с куче, знайте че не сте сами. Все повече семейства предпочитат да вземат домашните си любимци на…